HP LaserJet Pro 500 MFP M521dw multifunkciós lézer nyomtató A8P80A  (6087)
Bruttó ár: 241 130 Ft
(Nettó ár: 189 866 Ft)

 
 
Rendelésre,
2-6 munkanap

Munkáit hamarabb befejezheti, kiváló minőségű dokumentumokat készíthet és a beolvasást, valamint a megosztást egyszerűvé teheti. Gyorsan elvégezheti a beállításokat és a csatlakozást. Gyors parancsokat küldhet az intuitív színes érintőképernyőről. Egyszerűen takarékoskodhat az erőforrásokkal, és újrahasznosíthatja a használt kazettákat.


Garancia: 12 hónap
GYÁRTÓI LINK

Hamarabb – és kevesebb ácsorgással – végezhet az egyszeri lapáthaladásos, kétfejes beolvasásnak köszönhetően.
Csúcsteljesítményt tarthat fenn az akár 40 oldal/perces nyomtatási sebességekkel. Bízhat a hatékony, 2000–6000 oldalas havi ajánlott lapkapacitásban.
 
Gond nélkül kezelheti a nagy mennyiségű nyomtatást a 600 lapos, 1100 laposra bővíthető bemeneti és a 250 lapos kimeneti tálcával.
 
Dolgozzon gyorsabban az egyszeri lapáthaladásos, kétfejes beolvasással. Dokumentumokat olvashat be és digitális fájlokat küldhet e-mail üzenetben, a felhőbe, hálózati mappákba vagy egy USB-meghajtóra egyetlen egyszerű lépéssel.
 
Takarítson meg papírt a kétoldalas nyomtatással és használja az 50 lapos automatikus lapadagolót a termelékenység növeléséhez.
 
Dolgozzon okosabban – gyorsan elérhet, tárolhat és nyomtathat tartalmakat a 8,89 cm-es színes érintőképernyőről.
Könnyedén végezhet el egy sor nyomtatási, másolási, beolvasási és faxfeladatot. Az elejétől a végéig minden feladatot elvégezhet a multifunkciós nyomtató segítségével.
 
Elérheti, tárolhatja és kinyomtathatja a webes tartalmakat a többfunkciós nyomtató érintőképernyőjéről az eszközre telepített üzleti alkalmazások használatával.
 
Takarítson meg időt az egyszerűen telepíthető Eredeti HP patronokkal, és csökkentse a költségeit az opcionális nagykapacitású patronok használatával.
 
Hatékonyan felügyelheti és kezelheti ezt a multifunkciós készüléket: a HP Web Jetadmin segítségével nyomon követheti az irodai nyomtatást és az eszköz állapotát.
 
Vezeték nélküli megosztás az egész irodában.
Élvezze a kiemelkedő rugalmasságot: okostelefonjáról vagy táblagépéről szinte bárhonnan nyomtathat.
 
A HP Auto Wireless Connect csatlakozással kábelek nélkül konfigurálhatja a hálózati működést.
 
Erőforrásait hatékonyabban használhatja ki a vezeték nélküli és a 10/100/1000 Gigabit Ethernet hálózattal – nyomtassa ki könnyedén, és ossza meg.
 
Húzza elő nyomtatási feladatait a zsebéből – nyomtasson közvetlenül egy memóriaeszközről az USB-porton keresztül.
 
A HP automatikus be- és kikapcsolási technológiájával, az azonnal aktiválódó másolással és az azonnali aktiválás technológiával energiát takaríthat meg.
Segít az energiafelhasználás csökkentésében és az erőforrások megőrzésében. Használhatja a HP azonnal aktiválódó másolást és a HP automatikus be- és kikapcsolási technológiáját.
 
A HP EcoSMART konzollal azonnal elérheti az egyéni energiatakarékossági és nyomtatási beállításokat. Így központilag konfigurálhatja összes nyomtatóját, hogy a leginkább energia- és erőforrás-hatékony beállításokat használják.
 
Csökkentse még tovább a környezetszennyezést és a költségeket az automatikus kétoldalas nyomtatással.
 
Könnyedén újrahasznosíthatja a használt patronokat ingyen a HP Planet Partners révén.
Akciós termékek Legújabb termékek Szállítási információk Elérhetőség Általános szerződési feltételek Adatvédelmi nyilatkozat

Szabó Endre e. v. 7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8. Tel.: 06-72/465-589; 20/925-4427
Nyitva: H - Cs: 18-19h, P: 17-19h, Szo: 9-12h
E-mail: info@t-comp.hu